Hihnavetoiset porakoneet

Porakoneet | Magneettiporakoneet | Porajyrsinkone | Säteisporakone

Laajassa porakoneiden valikoimassamme on jokaiselle asiakkaalle juuri tarpeita vastaava laite. Autamme valitsemaan oikeanlaisen koneen eri teollisuuden aloille. Porakoneet ovat laadukkaita Bernardon valmistamia koneita, joilla on pitkä käyttöikä. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin opastamme ja ohjaamme sinut lähimmän jälleenmyyjämme luokse.

Siirry suoraan verkkokauppaamme tästä

Hihnavetoiset porakoneet

Hihnavetoisista porakoneista tarjoamme pöytämalleja ja lattiamalleja. Lattiamallisilla pylväsporakoneilla poraaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Monissa pylväsmalleissa on esimerkiksi portaaton kierrosluvunsäätö ja digitaalinäyttö. Variaattorin ansiosta poraamisen nopeutta on helppo muuttaa. Mallistossa on erikokoisia laitteita, joista löytyy sopiva ammatti-, teollisuus-, harrastelija-, oppilaitos- ja pajatoimintaan.

Pöytämalliset hihnavetoiset porakoneet ovat pienikokoisia ja ne soveltuvat erityisesti pienempimuotoiseen käyttöön, kuten harrastuskäyttöön. Myös pöytämalleissa on yleensä variaattori, jonka ansiosta porausnopeutta voi helposti säätää portaattomasti. Varusteisiin kuuluvat mallista riippuen esimerkiksi digitaalinen poraussyvyydennäyttö, istukansuojus mikrokytkimellä ja t-urat pöydässä.

Katso kaikki hihnavetoiset porakoneemme tästä.

Magneettiporakoneet

Bernardo-magneettiporakoneilla pystyy poraamaan monissa tilanteissa. Mallista riippuen varusteisiin kuuluvat esimerkiksi muovinen säilytyslaatikko, jäähdytysnestesäiliö, pidennysadapteri, suunnanvaihto, kierteitystoiminto, led-työvalo ja automaattisyöttö. Osa malleista on suunniteltu erityisesti pienissä ja ahtaissa tiloissa poraamiseen.

Katso kaikki magneettiiporakoneet tästä.

Ratasvetoiset porakoneet

Ratasvetoisista porakoneista valikoimassa ovat pöytämallit ja lattiamallit. Pöytämallit sopivat pienempiin työkohteisiin, lattiamalliset pylväskoneet ovat erinomaisia vaativassa ammattikäytössä. Malleista riippuen varusteisiin ammattilaiskoneissa kuuluvat esimerkiksi motorisoitu pöydännosto, jäähdytyslaite, elektromagneettinen pinoolinsyöttö, suunnanvaihto, halogeenivalo ja digitaalinäytöt poraussyvyydelle sekä kierrosluvulle.

Siirry suoraan ratasvetoisiin porakoneisiin tästä.

Lisäksi valikoimiimme kuuluvat johdeporakoneet, säteisporakoneet sekä porajyrsinkoneet. Lue lisää tästä »