Pora- ja jyrsinkoneet

Bernardo-merkkiset porajyrsinkoneet, johdeporakoneet sekä säteisporakoneet

Porajyrsinkoneet

Bernardo-porajyrsinkoneemme ovat laajasti muokattavissa asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluvat porajyrsinkoneet ovat ratasvetoisia ja soveltuvat porauksen ja jyrsinnän lisäksi esimerkiksi kierteitykseen. Laitteiden vakiovarusteisiin kuuluvat esimerkiksi pikaistukka, MK 4 / B 18 tuurna ja 80 mm jyrsinpää. Eri mallien omien vakiovarusteiden sekä niihin saatavien lisävarusteiden avulla jokaisesta porajyrsimestä saadaan juuri käyttötarkoitukseen sopiva.

Katso tästä lisätietoa porajyrsinkoneista.

Johdeporakoneet

Tarkkoja porauksia varten suosittelemme Bernardo KBM-sarjan johdeporakoneita. Tukevan pylväs- ja jalustarakenteensa ansiosta ne soveltuvat teollisuuden raskaaseen käyttöön. Esimerkiksi kierteityslaite on ideaali sarjatuotannon tarpeisiin. Johdeporakoneiden porausteho teräkseen vaihtelee 25 mm ja 50 mm välillä mallista riippuen.

Johdeporakoneiden muotoilussa on panostettu kytkimien ja käyttöveivien selkeään sijoitteluun, käyttökytkimen nopeaan ja helppoon kierrosluvunsäätöön sekä tukevaan, suuren pöydän kapasiteetin mahdollistavaan harmaavalurautaan.

Katso lisää johdeporakoneista.


Säteisporakoneet

Teollisuuden tarpeisiin suunnitellut säteisporakoneet mahdollistavat tarkat poraukset jopa 80 mm syvyyteen. Kallistuva ja kääntyvä porapää sekä portaaton porapäänsäätö tekevät säteisporakoneista monipuolisesti muunneltavia. Porapöytä kallistuu -45 asteesta + 45 asteeseen.

Tarkan porausjäljen lisäksi säteisporakoneen etuja ovat vankkarakenteinen, säädettävä ja tarkkaan koneistettu pöytä sekä ergonominen muotoilu. Porakonevalikoimastamme löytyy useita eri malleja, jotka soveltuvat niin pienten kuin suurien työkappaleiden ja sarjojen tarkkaan poraamiseen.

Katso tästä lisää säteisporakoneista.